Keresés

Elérhetőség

Tarvízió Kft
Kórház u. 14
Nagykanizsa
8800

+36303830100

tarmihaly@tarvizio.hu

Tisztelt Látogatók!

 

Balatonföldvár polgármestereként köszöntöm önöket a Verseny honlapján! Több mint egy éve kezdtük szervezni a balatonföldvári kikötőbe a sárkányhajó versenyt, melyet végül idén, június 28-án megrendezhetünk. Amikor a szervezők először megkerestek, akkor úgy gondoltam, hogy egy ilyen esemény sokakat vonzhat, s nem csak a turisták, hanem a helyiek közül is. Bízom benne, hogy akár nézőként, akár versenyzőként sok ismerőssel találkozom ezen a napon, s remélem, hogy sokan jönnek városunkba az ország távolabbi részeiből is.

 

Úgy látom, hogy a szervezők mindent megtesznek azért, hogy valóban látványos, szórakoztató programot szervezzenek, melyhez kívánok jó időt és jó szórakozást!

 

Holovits Huba

polgármester

 
Tisztelt Érdeklődők!
 
Tavaly márciusban kerestem meg Balatonföldvár polgármesterét azzal, hogy a gyékényesi bajnoksághoz hasonlóan a Kanizsa Sárkányhajó SE tagjaival közösen rendezzünk sárkányhajó versenyt a kikötőben. Az ötlet kedvező fogadtatását követően neki álltunk, hogy a szükséges engedélyeket, hozzájárulásokat megszerezzük,a verseny feltételeit biztosítsuk. Akkor még nem gondoltuk, hogy az előkészítés ilyen hosszú időt vesz igénybe, de nem adtuk fel. A dolgunkat nagyban könnyítette, hogy egy pályázaton a Balatonföldvári Vízisport és Vitorlás Egyesület lehetőséget kapott két hajó és a szükséges felszerelések megvásárlására. Nem részletezem tovább, hogy milyen feladatokat kellett megoldani a lehetőséghez, mert a lényeg már csak az, hogy 2014. június 28-án mindenkit nagy szeretettel várunk az I. Balatonföldvári Sárkányhajó Gyorsulási Bajnokságon!
 
Viszontlátásra!
 
Tar Mihály, 
 
főszervező